Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

GoPro accessoires voor surfers: deze moet je hebben!

Natuurlijk wil jij je mooiste, beste en gaafste surfstunts graag vastleggen. Daarvoor is een GoPro of andere action cam natuurlijk de ideale videocamera! Echter, je wilt je camera natuurlijk niet verliezen tijdens het surfen, maar het kan lastig zijn om hem vast te houden tijdens de actie. Daarvoor hebben GoPole en Pro-Mounts gelukkig een paar handige oplossingen. Terry Mulder testte 3 onmisbare GoPro accessoires voor surfers!

GoPole Bobber drijvende grip

De GoPole Bobber is een geweldige GoPro mount, voor zowel het gebruik van je camera in en rond om het water, waar deze voor gemaakt is, maar ook zeker voor het dagelijks gebruik in andere situaties.

Wat dit product zo geweldig maakt zijn de volgend punten:

  • Lekkere pasvorm en grip in je hand
  • Eenvoudig te bevestigen met een Hi-Torque thumbscrew (een ander geweldig product van GoPole)
  • De mount werk ook met de externe LCD scherm en batterypack van GoPro
  • Door de gele kleur en de manier waar op de Bobber in het water drijft is hij makkelijk terug te vinden.

Ideaal tijdens het surfen dus! Het enige nadeel van de GoPole Bobber is echter, tijdens het duiken, toch het drijfvermogen van de mount. Persoonlijk heb ik dan liever een mount die niet blijft drijven.

Kortom: de Bobber is een geweldig product! Dit omdat hij in veel verschillende situaties gebruikt kan worden, zowel in het water als op de kant. Met wat handige tips en tricks van MicBergsma maakt de Gopole Bobber zeker een niet te missen grip in je GoPro collectie!

De GoPole Bobber is een handig GoPro accessoire voor surfers.

De GoPole Bobber is een handig accessoire voor surfers.

Pro-Mounts Antifog Inserts voorkomen beslaan van de GoPro lens

AntiFog Inserts zijn echt een musthave wanneer je met je ActionCam het water in gaat! De kans is namelijk groot dat de lens van de behuizing van je GoPro aan de binnenkant beslaat en je te gekke water actieshots hierdoor worden verpest. De AntiFog Inserts zorgen er voor dat dit niet meer gebeurt!

Antifog Inserts zijn een soort kleine sponsjes die het vocht dat eventueel binnendringt opvangen. Ze zijn een geweldig extra voor je GoPro als je deze vaak in het water gebruikt. Één verpakking bevat 18 inserts die 4-5 keer gebruikt kunnen worden, en daarna zelfs nog een keer hergebruikt kunnen worden als je ze laat drogen. Het enige minpunt is dat er niet twee strips in de behuizing kunnen, ze zijn daar namelijk net iets te lang voor. Let ook altijd goed op bij het sluiten van de case dat de strip er niet tussen komt te zitten!

Maar de Antifog Inserts doen wat ze moeten doen, houden de lens droog en gaan het beslaan tegen. Bovendien is de prijs/kwaliteitverhouding van de Pro-Mounts Antifog inserts heel erg goed!

De Pro-Mounts Board kit met GoPro mount, floaty backdoor en antifog inserts.

De Pro-Mounts Board kit met GoPro mount, floaty backdoor en antifog inserts.

Pro-Mounts Board Kit mount voor je surfplank

De Pro-Mounts Board Kit is een geweldige mount voor op je surfboard of voor op andere plaatsen waar de standaard plakkers te kort doen. Hiermee bevestig je je ActionCam op letterlijk elk board, van surfplank tot skateboard! Daarnaast bevat de Pro-Mounts Board kit een Floaty Backdoor en Antifog Inserts, voor de surfers. Dit maakt de set na de aanschaf zo goed als klaar voor gebruik.
De prijs/kwaliteitverhouding vind ik alleen wat minder. Voor hetzelfde geld heb je twee Surfboard Mounts van Gopro, deze zijn van wat stijver en harder plastic. In mijn ogen niet iets om op te bezuinigen, aangezien je deze mount kiest als je net wat meer stevigheid wil dan de standaard plakkers bieden. Wel mis je dan de Floaty Backdoor en Antifog Inserts, dus wanneer je een complete (starters)set wil, is de Pro-Mounts Board Kit een goede optie!

Tip voor de wat ervaren surfer en filmer

Voor de beste opnames, film in 'Superview'. Dit zorgt er voor dat je volledig in beeld bent tijdens je surf acties op je shortboard! Surf je op een longboard, dan is de 'Superview' modus niet altijd nodig, omdat de afstand tussen je camera en jou dan een stuk groter is. Dit is en blijft natuurlijk een kwestie van wat je zelf mooi vindt!

Video: Terry Mulder in actie!

Geef een reactie