Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Ben je op zoek naar de beste accessoires voor de Canon EOS M3?

De Canon EOS M3 is een ideale reiscamera. Een compacte, hoogwaardige systeemcamera met een mooi arsenaal aan verwisselbare objectieven en een hele handige adapter om alle mogelijke EOS- objectieven te kunnen gebruiken. Uiteraard moet je hem dan wel in de juiste tas doen en voorzien van de beste accessoires natuurlijk.

De 24 megapixel beeldsensor levert onder alle omstandigheden een uitstekend beeld dat vergelijkbaar is met dat van een (crop) dslr-camera en door de compactheid van deze systeemcamera kun je hem altijd meenemen. Zoals Canon zelf aangeeft: de Canon EOS M3 biedt creatieve dslr kracht die je overal mee naartoe kunt nemen.

Lowepro Apex 100 AW

Om te beginnen is de juiste tas belangrijk. Die moet praktisch maar ook degelijk zijn om je Canon EOS M3 optimaal te beschermen. De supercompacte Lowepro Apex 100 AW cameratas is zo'n fototas. Hij is geschikt voor een kleine compacte systeemcamera met een standaardobjectief en de nodige accessoires. Ideaal voor de Canon EOS M3. Wat de Apex 100 AW bijzonder maakt, is de harde, schokbestendige en beschermende kunststof bodemplaat, waardoor dit één van de veiligste cameratassen in zijn soort is. Die plaat beschermt tegen schokken bij het neerzetten, terwijl de dikke polstering en de AW-regenhoes ervoor zorgen dat je camera onder alle omstandigheden hele blijft. Een handigheidje dat in de stad beslist van pas komt is het deksel, dat van je af beweegt als je deze fototas opent en veiligheid tegen grijpgrage vingers garandeert.

Canon EOS M3 accessoire Lowepro Apex 100

Om te beginnen is de juiste tas belangrijk. De Lowepro Apex 100 is geschikt voor een kleine compacte systeemcamera met een standaardobjectief en de nodige accessoires. Ideaal voor de Canon EOS M3.

Op/Tech Fashion Strap

Om je Canon EOS M3 te dragen kun je de standaard meegeleverde draagriem gebruiken, maar veel comfortabeler is de Op/Tech Fashion Strap. Deze smalle neopreen camerariem is perfect geschikt voor camera's zoals de EOS M3: compact, sterk en zeer prettig in gebuik omdat het neopreen schouderstuk de druk op je nek of schouder verlicht en niet schuurt in je nek. Het gewicht van je camera lijkt 50% minder te zijn bij gebruik van een Op/Tech draagriem. Dat de Op/Tech Fashion Strap er ook goed uitziet is mooi meegenomen, er past er altijd eentje bij de kleur van je EOS M3. Hij is namelijk leverbaar in rood, navy en steel. De Fashion Strap is verstelbaar en heeft een variabele lengte van 69 tot 139cm. Dankzij de kunststof snelkoppelingen kun je een Fashion Strap bovendien inkorten tot een kortere, smalle cameradraagriem of een handvat. Je krijgt dus eigenlijk twee camerariemen in één!

Canon EOS M3 accessoire Op/Tech Fashion strap

Veel comfortabeler is de Op/Tech Fashion Strap. Deze smalle neopreen camerariem is perfect geschikt voor camera's zoals de EOS M3: compact, sterk en zeer prettig in gebuik omdat het neopreen schouderstuk de druk op je nek of schouder verlicht en niet schuurt in je nek.

Joby Gorillapod Hybrid

Een statief is eigenlijk een onmisbaar accessoire voor iedere fotograaf, maar bij een compacte systeemcamera als een Canon EOS M3 zit je er natuurlijk niet op te wachten om een enorme driepoot mee te zeulen als je onderweg bent. Daarom is er de GorillaPod Hybrid. Dit is de perfecte metgezel voor je compacte systeemcamera, want de Hybrid biedt alle voordelen van een normaal compact statief, zoals stabiliteit en een stevige statiefkop, maar omdat het een Gorrillapod is, kun je er veel meer mee dan met een standaard ministatief! De buigzame pootjes vouw je bijvoorbeeld om een boomtak of een fietsstuur en de ondergrond hoeft niet geheel vlak te zijn om eeen Joby Gorrillapod toch stabiel neer te zetten. De Gorrillapod Hybrid heeft een geïntegreerde aluminium kogelkop die je 90 graden kunt kantelen voor de mooiste portretfoto´s en 360 graden kunt roteren voor coole panorama´s. Het draagvermogen van maximaal 1 kilogram is ruim voldoende voor compacte systeemcamera zoals de Canon EOS M3. En dankzij de handige snelkoppeling kun je heel snel je camera op de GorillaPod zetten.

Canon EOS M3 accessoire Joby Gorillapod Hybrid

Een statief is eigenlijk een onmisbaar accessoire voor iedere fotograaf, maar bij een compacte systeemcamera als een Canon EOS M3 zit je er natuurlijk niet op te wachten om een enorme driepoot mee te zeulen als je onderweg bent. Daarom is er de GorillaPod Hybrid.

B+W filters 52mm

Wie een Canon EOS M3 met standaard 18-55mm EF-M objectief koopt, moet weten dat de filterdiameter van dat objectief 52mm is, net als de diameter van de aansluitende 55-200mm EF-M. Dat is fijn, want het betekent dat je dankzij deze standaard filtermaat een enorm arsenaal aan B+W filters kunt gebruiken op de EOS M3. Filters zijn tegenwoordig minder populair omdat je in photoshop zo lekker veel achteraf kunt corrigeren, maar het kan geen kwaad een neutraal beschermfilter te gebruiken om krassen op je frontlens te voorkomen en ook is een polarisatiefilter geen overbodige luxe als je schittering wilt tegengaan. Dat kan namelijk niet met photoshop verholpen worden. En er zijn nogal wat schitterende onderwerpen, zoals auto's in de stad, winkelruiten en water. Maar ook op wintersport is een polafilter handig om schittering in de sneeuw tegen te gaan. Bovendien verzadigt een polafilter de kleuren dus als je van die mooie diepblauwe luchten wilt op je vakantiefoto's... juist!

Canon EOS M3 accessoire B+W Filters 52mm

Wie een Canon EOS M3 met standaard 18-55mm EF-M objectief koopt, moet weten dat de filterdiameter van dat objectief 52mm is, net als de diameter van de aansluitende 55-200mm EF-M. Dat is fijn, want het betekent dat je dankzij deze standaard filtermaat een enorm arsenaal aan B+W filters kunt gebruiken op de EOS M3.

Geef een reactie