Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Verrekijkers van Steiner: de Ranger Xtreme-serie (persbericht)

Degreef & Partner, importeur van accessoires voor consumentenelektronica introduceert in Nederland de Ranger Xtreme-serie verrekijkers van Steiner. De Ranger Xtreme-kijkers zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen 8x32, 8x42, 10x42 en 8x56 en zijn gemaakt om goede prestaties te leveren bij schemerdonker. De serie, die all-round geschikt is voor vogelspotting, wildobservatie of safari biedt passende modellen voor iedere doelgroep.

Ranger Xtreme 8x32 is bijvoorbeeld zeer compact uitgevoerd, terwijl 8x56 een extra grote objectiefdiameter heeft voor een nog hogere lichttransmissie. Ranger Xtreme 10x42 haalt het beeld met een 10x vergroting net iets dichter bij en 8x42 heeft in zijn soort een zeer prettige veldbreedte.

De Steiner Ranger Xtreme-serie is ideaal bruikbaar voor wildobservatie

De Steiner Ranger Xtreme-serie is ideaal bruikbaar voor wildobservatie

Steiner Ranger Xtreme met Fast-Close-Focus

Iedere kijker uit de Ranger Xtreme serie bevat unieke Steiner aspecten. Zo zorgen Steiner High Contrast Optics voor zeer heldere beelden met een natuurlijke kleurweergave en een mooi hoog contrast. Het Fast-Close-Focus scherpstelwiel is prettig in het gebruik, ook wanneer er handschoenen worden gedragen. Bovendien zijn de kijkers al scherp te stellen vanaf c.a. twee meter dichtbij. De verrekijkers zijn stikstofdruk-gevuld, waterdicht tot 3 meter diep en hebben een temperatuurbereik van -20ºC tot +80ºC.

Een geschikte verrekijker voor brildrager

Observatiecomfort is iets wat bij Steiner hoog in het vaandel staat. De intuïtieve bediening maakt dat de kijker eenvoudig te bedienen is. De ergonomische eyecups op de kijker voelen zacht aan en zijn vriendelijk voor de huid rondom de ogen. Ze voorkomen ongewenste lichtinval en houden koude lucht tegen op winterse dagen. De eyecups zijn voor brildragers gemakkelijk neer te klappen. Zoals de meeste Steiner verrekijkers heeft ook de Xtreme-serie een zachte (en stille) rubberen bekleding.

Een uitgebreid accessoirepakket

Alle Steiner Ranger Xtreme kijkers worden geleverd met een uitgebreid pakket aan accessoires. Iedere verrekijker komt met draagriem met ClicLoc bevestiging. Deze bevestiging is veilig en stevig en op het moment van actie tevens gemakkelijk los te koppelen. Naast de draagriem bevinden zich in de doos een regendeksel, lenscovers en luxe draagtas. Iedere kijker is uit voorraad leverbaar.

Geef een reactie