Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

De beste water- en wintersport accessoires voor de GoPro Hero7

Wil jij het maximale uit de gloednieuwe GoPro Hero 7 halen? Wij voorzien je van de juiste tips en alle passende accessoires. Yes, jij hebt 'm: de nieuwste GoPro Hero7! Dat komt mooi uit, want tijdens je komende wintersportvakantie kan jij nu op de piste de vetste ski- en snowboard actievideo's maken! En natuurlijk gaat de GoPro action cam ook mee tijdens je zomervakantie, om surfstunts of duikbelevenissen vast te leggen. Maar hoe zorg je ervoor dat je toch je handen vrij hebt tijdens jouw opnames? En hoe voorkom je dat je op je video niet alleen maar reflecties van het zonlicht ziet? Hoe voorkom je dat je onderwatervideo's een groenblauwe zweem hebben?

Hoe houd je je handen vrij tijdens het filmen van snowboard- en surfstunts?

Het maken van filmpjes met je GoPro Hero 7 tijdens het surfen of snowboarden is natuurlijk geweldig. Alleen wordt het uitvoeren van stunts wel wat lastiger met een GoPro in je hand. Natuurlijk kun je je vrienden vragen om een filmpje van je te maken, maar je zit het dichtst op de actie als de beelden vanuit jouw eigen perspectief worden gemaakt. Dat betekent dat jij jouw GoPro actiecamera op je lichaam moet dragen. Daar zijn gelukkig heel wat praktische oplossingen voor!

Pro-Mounts Helmet en Chest mounts voor de GoPro Hero7

Wanneer je wilt filmen met je GoPro vanuit je eigen perspectief, moet je ervoor zorgen dat je je camera op je lichaam draagt, het liefst zo dicht mogelijk bij je eigen gezichtsveld. Op je hoofd is dan de meest logische optie. Met de Pro-Mounts HeadStrap Mount+ bevestig je je GoPro op je voorhoofd. Draag je echter een helm, kies dan voor de Vented Helmet Strap. Die bevestig je aan de ventilatie-openingen van je fiets-, klim- of skihelm, en daarna zet je je GoPro erop. Wil je liever filmen vanuit een lager standpunt? Dan kan je jouw GoPro op je borst dragen met de Pro-Mounts Chest Harness Mount. En wanneer je nog meer controle wilt over welke richting je op filmt, kies dan voor de Pro-Mounts Wrist Mount, waarmee je de GoPro camera op je pols bevestigt.

Pro-Mounts heeft diverse mounts om je GoPro Hero7 op je borst, hoofd of om je pols te bevestigen.

Pro-Mounts heeft diverse mounts om je GoPro Hero7 op je borst, hoofd of om je pols te bevestigen.

Hoe film je jezelf tijdens de winter- of watersport?

Je omgeving vastleggen op film geeft een goede indruk van hoe jij je voelt en wat jij ziet tijdens het uitvoeren van jouw stunts. Echter, vaak wil je juist jezelf vastleggen in je omgeving terwijl je van een berg naar beneden glijdt op een snowboard, of terwijl je over de golven surft. Met een GoPro in je hand is dit niet te doen, omdat je arm niet lang genoeg is om alles in beeld te krijgen wat je in beeld wil hebben. Dan heb je dus een verlengstuk nodig, in de vorm van de welbekende selfie stick.

GoPro Poles, Grips en Sticks van Pro-Mounts

Selfie sticks zijn er in vele soorten en maten en in allerlei prijsklassen. Ze zijn vooral bekend als verlengstok voor je smartphone, maar ook voor de GoPro Hero7 zijn er diverse poles verkrijgbaar, zoals de Pro-Mounts BigPole, ShortPole of SteadyPole. 3 GoPro stokken die allemaal uitschuifbaar zijn zodat je ze handig mee kunt nemen en licht van gewicht zijn zodat je ze lang vast kunt houden. De SteadyPole en de BigPole hebben een maximale lengte van 1 meter, de ShortPole is 47cm lang. Ideaal voor tijdens het snowboarden!

Hoe voorkom je een groene of blauwe zweem bij onderwateropnames met je GoPro Hero 7?

Wanneer je regelmatig onderwateropnames maakt ben je vast bekend met het uren editen van je video's, omdat de beelden veel te groen of blauw zijn. Vooral in tropische wateren is dit een probleem. Zonde, want zo komen de prachtige kleuren van koraal en vissen niet goed over. Wist je dat je dit al op kunt lossen tijdens het filmen door een filter te gebruiken? Dat scheelt veel tijd in de nabewerking!

PolarPro Aqua filters voor onderwater

PolarPro heeft een groot assortiment filters voor de GoPro Hero7. Zo is er onder ander het PolarPro Aqua 3-Pack dat je kunt gebruiken met de Super Suit behuizing van de GoPro Hero7. De set bevat een magentafilter, een roodfilter en een snorkelfilter, geschikt voor verschillende dieptes. Het snorkelfilter is lichtroze en neemt de groene zweem weg op een diepte van 0,5 tot 7 meter. Het magenta filter en rood filter zijn geschikt voor dieptes van 5 tot 25 meter, waarbij het magenta filter ideaal is in groene wateren en het roodfilter voornamelijk gebruikt wordt in blauwe, tropische wateren.

Met de filters uit het Aqua Pack van Polar Pro zorg je voor heldere kleuren in je onderwater opnames.

Met de filters uit het Aqua Pack van Polar Pro zorg je voor heldere kleuren in je onderwater opnames.

Hoe neem je schitteringen op water- en sneeuwoppervlakken weg?

Ook wanneer je boven water filmt, kan het gebruik van een filter wenselijk zijn. Vooral bij zonnig weer word je vaak verblind door de felle zon die weerspiegelt op het water of op de sneeuw, en dat geldt ook voor je video-opnames. Een polarisatiefilter biedt uitkomst! Het Polar Pro Polarizer Filter voor de GoPro Hero7 neemt schitteringen weg en zorgt voor een hogere kleurverzadiging. Ook dit scheelt veel tijd in de nabewerking en zorgt voor professionelere videobeelden. Het Polarizer filter is bovendien voorzien van een kraswerende coating en kan dus tegen een stootje.

Boven-onderwatershots met de GoPro Hero7

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen; foto's en video's waarbij de waterspiegel ongeveer middenin het beeld is. Heb jij ooit geprobeerd om dit soort beelden te maken? Dan weet je ongetwijfeld dat dat niet eenvoudig is en niet lukt zonder hulpmiddelen. Daarom is er de Fifty-Fifty dome van PolarPro. Deze halve bol 'duwt' het water weg van de camera, zodat je de waterspiegel mooi vast kunt leggen met spectaculaire beelden tot gevolg!

Met de Fifty-Fifty dome van PolarPro maak je spectaculaire over-underwater shots met je GoPro Hero7.

Met de Fifty-Fifty dome van PolarPro maak je spectaculaire over-underwater shots met je GoPro Hero7.

Geef een reactie