Voor 15:00 besteld, morgen thuis.
Klantenservice Tel: 073-6154550 tot 17:00 uur

Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Extra dunne B+W XS-Pro filters met MRC Nano coating

B+W, producent van topfilters voor fotografische toepassingen introduceert de overtreffende trap van de veelgeprezen MRC-coating: MRC Nano-coating, welke een zeer hoge lichtdoorlatendheid en krasbestendigheid garandeert. Deze camera filters behoren dan ook tot de absolute top.

Naast de Premiumserie met MRC Nanofilters blijven ook de Professionalserie van filters met MRC (Multi Resistant Coating), enkelvoudig gecoate filters (de meeste overige filters) en ongecoate filters in het assortiment. B+W biedt zodoende in iedere prijsklasse voor ieders wens de beste camera filters. Bovendien is de verpakking van de filters vernieuwd, waardoor de verschillende series nog beter herkenbaar zijn door middel van de aanduiding Professional en Premium.

B+W Packshot Premium MRC Nano Coating

B+W Packshot Premium MRC Nano Coating

Premiumline XS Pro vattingen met MRC Nano Coating op het glas

De nieuwe MRC Nano coating van B+W is aangebracht op het Premiumline glaswerk met de speciale dunne en compacte XS Pro vattingen. Zo zijn deze camera filters niet alleen zeer helder door de coating, maar ook ultra-dun, zodat deze ook geschikt is voor groothoekobjectieven want vignettering komt dan niet voor. Bovendien heeft deze vatting gewoon een binnenschroefdraad voor lensdoppen en zonnekappen. Filters met MRC-coating hebben de bekende F-Pro vatting, deze is dikker dan de XS Pro vatting, maar zijn beiden van hoge kwaliteit messing gemaakt, wat zeer vormvast is.

Uitvoeringen

MRC Nanofilters met de XS Pro-vatting zijn verkrijgbaar in 007 Clear-, 010 UV-, Vario ND- en Käsemann Circular Pol-uitvoering en beschikbaar in de formaten van 49 mm tot en met 86 mm. Het grootste MRC Nano Käsemann C-Polfilter is 82mm. MRC-filters met de iets dikkere F-Pro vatting zijn verkrijgbaar in 007 Clear-, 010 UV-, C-Pol- en Käsemann C-Pol uitvoering in alle meest voorkomende maten. Enkelvoudig gecoate filters met de F-Pro vatting zijn verkrijgbaar in 010 UV- C-Pol-, ND grijs- en grijsverloop uitvoering. Diverse kleurenfilters en voorzetlenzen zijn verkrijgbaar zonder coating.

Geef een reactie